Klantenservice

Alles wat je moet weten als klant

Wij doen er alles aan om producten zo goed en snel mogelijk te leveren. Wij willen graag dat uw online aankopen een makkelijke en plezierige ervaring is. Mocht er onverhoopt toch iets zijn of als u vragen heeft, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Een geweldige klantenondersteuning zorgt immers voor een geweldige klantervaring! Wij hebben ook een pagina over de meest voorkomende vragen voor u opgesteld. Heeft u dus vragen over uw bestelling of de levertijd? Of een vraag over een retourzending of garantie? Raadpleeg dan de informatie hieronder. Hier treft u doorgaans alle informatie die voor u van belang kan zijn.

Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan direct contact met ons op!

Ga direct naar...

Veel gestelde vragen

Bestelling en levering

Het bestellen van onze producten doet u via het platform van uw keuze. Onze producten zijn te koop via uiteenlopende platformen en verkoopkanalen door heel Europa waaronder bol.com,  Beslist, VidaXL, Real en Amazon.

De levertijden verschillen per product en per land.

Grofweg zijn de volgende geschatte levertijden:

 

 • Vandaag besteld is vanavond is huis (bepaalde producten die bij platformen liggen opgeslagen)
 • Voor 23:59 besteld is morgen in huis (bepaalde producten die bij platformen liggen opgeslagen)
 • Voor 13:00 besteld is morgen in huis (België +1 dag)
 • Voor 15:00 besteld is morgen in huis (België +1 dag)
 • 1-2 werkdagen
 • 3-5 werkdagen

 

De levertijd van een specifiek product kunt u terugvinden bij de levertijden die zijn aangegeven op het gekozen platform. Wij doen er alles aan om producten zo snel mogelijk te leveren, we zijn hierbij echter afhankelijk van de uiteindelijke vervoerders.

De bezorgopties verschillen per platform waar u uw bestelling plaatst. Kijk voor de bestel mogelijkheden op het platform van uw keuze.

Indien u een vraag heeft over een betaling, een nog te verrichte betaling of over een brief van een incassobureau welke u ontvangen heeft, kunt u contact opnemen met het platform waar u de bestelling heeft geplaatst. Wij hebben geen inzage in de betalingen via een platform geplaatste orders en kunnen u hier helaas niet verder mee helpen.

Het grootste deel van bestelde producten wordt door ChannelTrading direct verzonden naar het door u opgegeven adres. Dit doen wij op een discrete manier. Aan de buitenzijde van de verpakking valt niet te zien wat er in de zending zit. Wij verzenden alle bestellingen in onbedrukte dozen met als afzender de naam ChannelTrading. Een klein deel van ons assortiment ligt in de magazijnen van platformen zoals bijvoorbeeld Bol.com, Amazon en cdiscount zelf. Deze producten worden verzonden door de betreffende platformen. Hierbij worden voor die partijen gangbare verpakkingsmaterialen gebruikt waar wij verder geen invloed op hebben. Echter, ook bij deze bestellingen is aan de buitenzijde niet te zien wat er in de verpakking zit.

Welke pakket bezorger uw pakket levert, is afhankelijk van de winkel/platform waar u uw bestelling plaatst.

U ontvangt altijd een tracktrace code waarmee u de bestelling kunt volgen en zien wanneer deze afgeleverd zal worden.

Wij gebruiken voor de verzending van de orders een reeks met formaten dozen. We proberen dit altijd zo goed passend mogelijk te kiezen, soms is door afwijkende formaten van een product geen passende doos beschikbaar en moeten we soms een doos gebruiken die erg groot lijkt voor het betreffende product. Dit kan helaas soms niet anders.

Wij vullen onze verpakkingen standaard op met recyclebare luchtzakjes maar gebruiken ook zoveel als mogelijk alle materialen weer die bij vanaf leveranciers binnenkrijgen zoals dozen en verpakkingsmaterialen .

Garantie en reparatie

Hoewel we met gerenommeerde merken en leveranciers werken kan het helaas altijd gebeuren dat er eens een probleem is met een product. Direct na aankoop of een tijdje na aankoop. Wij bieden u altijd garantie op uw aankopen.

Er is geen specifiek garantiebewijs. U kan garantie krijgen door contact met ons op te nemen en daarbij uw ordergegevens te vermelden. Vergeet daarbij niet de volgende zaken door te geven:

 • Waar u het product heeft gekocht
 • Het bestel/ordernummer
 • Vermeld de datum van aankoop
 • Geef duidelijk aan wat het probleem is

Hoe lang u garantie heeft verschilt van product tot product. De garantieperiode kan variëren van drie maanden tot twee jaar na aankoop. 

Veel van de garantieverzoeken die we ontvangen hebben te maken met een van de onderstaande zaken. Graag willen we u daarom ook vragen deze zaken vooraf te controleren:

 • Zijn de batterijen misschien leeg? Probeer het eens met nieuwe batterijen
 • Zitten de batterijen er goed in (+ en – pole aan juiste zijde) zoals in handleiding staat vermeld of in apparaat zelf (soms erg klein) is aangegeven?
 • Zit de batterijsluiting goed dicht?
 • Is het apparaat goed en lang genoeg opgeladen?
 • Is de oplader niet beschadigd?
 • Heeft u de bedieningsknoppen goed en lang genoeg ingedrukt?
 • Heeft u alles nagelopen zoals in de handleiding staat beschreven?

Mocht u bovenstaande mogelijke oorzaken gecheckt hebben en het product werkt nog niet naar behoren? Dan kunt u het artikel aanmelden voor garantie. Indien het product binnen de garantie valt, kunt u het product naar ons retour sturen, waarna wij het zullen controleren. Als het artikel defect is vanwege een fabrieksfout zullen we het product vervangen of indien mogelijk repareren.

Blijkt uw retour niet te werken doordat er sprake is van een van bovenstaande punten die niet vooraf zijn gecheckt, dan zullen we de garantieaanvraag niet in behandeling nemen en u een bijdrage vragen om het product weer terug naar u te sturen.

LET OP: we annuleren de order niet en geven geen geld terug maar (indien het product niet gerepareerd wordt) sturen we u een nieuw exemplaar of eventueel op aanvraag een ander vervangend product toe.

Retourneren

Heeft u een product ontvangen en bent u hier om wat voor reden dan ook niet tevreden over? Dan is het mogelijk om uw bestelling te retourneren. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. En er zijn een paar uitzonderingen waarbij een product niet retour kan worden gestuurd.

De termijn waarbinnen u een product retour kan sturen is 14 tot 30 dagen, afhankelijk van het platform waar u de bestelling heeft gedaan. Kijk op het desbetreffende platform waar u besteld heeft voor de retourtermijn.

Het gekochte product moet ongebruikt zijn en in de onbeschadigde originele verpakking teruggestuurd worden. Het product moet nog als nieuw verkoopbaar zijn en eventuele aangebrachte verzegelingen mogen  daardoor NIET verbroken zijn

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

Intimiteitsproducten, lingerie, drogisterij producten en andere producten van hygiënische aard mogen NIET retour gestuurd worden als de verzegeling verbroken is (de witte sticker met het woord SEAL).

Indien het witte vlak van de SEAL sticker beschadigingen heeft, zal de retourzending geweigerd worden. Let op: wij controleren ook op doorgesneden en tegen elkaar aangeplakte SEAL zegels.

 

Producten met een beperkte houdbaarheid mogen evenmin retour gestuurd worden.

Dit geld voor o.a. de volgende soort producten (niet beperkt tot):

 • sextoys
 • lingerie
 • erotische kleding / partywear / kleding voor rollenspellen
 • pruiken
 • drogisterijproducten
 • overige producten van hygiënische aard
 • producten welke verzegeld zijn en waarvan de verzegeling verbroken is

Uw retour zal dan afgekeurd worden en wordt niet verder behandeld. U krijgt dan dus geen geld terug of indien u nog niet betaald heeft zal de betaalverplichting blijven bestaan. U kunt de bestelling dan op afspraak komen ophalen op onze locatie in Nijmegen of we kunnen het product voor u vernietigen.

Zodra een retourzending door ons ontvangen is, proberen wij binnen 1 week uw retour te controleren en af te handelen. Zodra deze afgehandeld is, ontvang u hier via het platform een bericht over. Het platform zal als we uw retour goedgekeurd hebben, zorgen voor de terugbetaling.

Staat jouw vraag er niet tussen?